Canvis per la millora de l’agilitat en el servei

Després de 2 anys, amb la pràctica diària i escoltant els vostres suggeriments, us volem informar d’alguns canvis que durem a terme a partir d’aquesta setmana.

Aquests canvis tenen a veure en la millora de l’agilitat del servei en les hores de més afluència. Procurem ser molt ràpides i atentes però creiem que podem millorar 

★ El primer canvi és en el format d’elecció de la pizza. 
– A partir d’ara, la pizza tindrà una mida estàndard ja pre-tallada. Ara ens podreu dir quantes porcions de pizza voleu de cada sabor i guanyarem temps en la tria de quantitats.
– De moment, hem decidit mantindre el format de preu al pes, perquè ens sembla una manera justa de pagar pel que es menja.
– Aquest canvi només és per les pizzes del mostrador. Les pizzes sense gluten / sense lactosa seguiran amb el mateix format de sempre.
– Aprofitem també per informar-vos que si voleu una pizza sense gluten/sense lactosa, ens ho digueu el més aviat possible (si pot ser quan us preguntem si us quedeu a menjar o us emporteu la pizza), així també us podrem servir amb més rapidesa.

★ El segon canvi és en l’horari de la cuina.
– La cuina obrirà cada dia a les 20.30h i tancarà a les 23h els dimecres, dijous i diumenges, i a les 00h els divendres i dissabtes.
– Aquest canvi només és per als plats de la carta i pizzes sense gluten/sense lactosa.
– Cada dia a partir de les 19h ja estem obertes per a que vingueu a buscar/menjar les nostres pizzes del mostrador i, un cop tancada la cuina, segueix havent la possibilitat de triar i menjar pizzes fins el nostre horari de tancament.
– Si per qualsevol motiu haguessiu de venir a buscar o menjar en el nostre local pizzes sense gluten/sense lactosa fora de l’horari de cuina, truqueu-nos abans i procurarem atendre’us per a que pogueu gaudir també de les nostres pizzes.

Esperem que aquests canvis facin més àgil el servei.
Moltes gràcies per la vostra confiança!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.